Schuttingen bestellen in Twente

Wanneer je in regio Twente woont en schuttingen op maat wil kopen, doe je dit het best bij Hekkenpoorten.nl. Wij produceren namelijk diverse hekwerken, poorten en schuttingen, precies zoals jij dat wil. Je profiteert van topkwaliteit, uitstekende service en vijf jaar garantie op elke aankoop.

hout-beton-schuttingen

IN TWENTE ZIJN WIJ DÉ PRODUCENT VAN SCHUTTINGEN

Of je nu in Twente of Rotterdam woont, wij zijn hét bedrijf dat je inschakelt wanneer je schuttingen op maat wil bestellen. Je hebt bij ons keuze uit een divers aanbod, zoals:

·         Een schutting met hardhouten planken: een goede keuze wanneer je een authentieke en natuurlijke uitstraling wilt creëren in je tuin.

·         Een schutting met geperforeerde plaat: deze schutting heeft perforaties, waardoor het licht toelaat. Voor meer privacy in je tuin, is het een mogelijkheid om hier planten naast te plaatsen.

·         Een schutting met stalen plaat: dit type schutting is modern en geeft een strak effect aan je tuin.

 

Natuurlijk staat ons team van professionals voor je klaar als je advies nodig hebt over onze schuttingen die we bij je huis of bedrijfspand in Twente leveren.

EEN POORT MAG NIET ONTBREKEN

Een schutting is in veel gevallen niet compleet zonder poort. Voor welke schutting je ook kiest bij Hekkenpoorten.nl, we hebben een bijpassende poort. In ons aanbod vind je zowel dubbele als enkele poorten. Kies je een schutting met geperforeerde plaat? Koop er dan een poort met geperforeerde plaat bij. Ga je liever voor een schutting van douglashout? Ook dan hebben we een bijpassende poort. De mogelijkheden zijn eindeloos!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Kan je advies gebruiken of heb je nog vragen over de schuttingen die we in Twente en de rest van Nederland leveren? Onze specialisten staan voor je klaar wanneer je belt naar 085 – 013 86 86 of ons een e-mail stuurt via info@hekkenpoorten.nl.

Hekken & poorten bestelhulp

✅ Vind binnen 1 minuut jouw hek of poort!
✅ Beantwoord maximaal 5 vragen en wij tonen je de mogelijkheden.