Poorten op maat

Bestel jouw poort op maat bij HekkenPoorten.nl: dé specialist op het gebied van maatwerk poorten. Wil je een ijzeren tuinpoort op maat of liever een inrijpoort? Wat je ook zoekt, wij hebben de geschikte poort voor jouw tuin!

Resultaat 1–12 van de 180 resultaten wordt getoond

Tuinpoort van Hekkenpoorten: altijd een poortdeur op maat

Er zijn veel verschillende soorten poorten voor je tuin. Zo zijn er enkele poorten en dubbele poorten die je kunt aansluiten op het hekwerk van je tuin. Bij Hekkenpoorten kun je altijd een poort met poortdeur op maat bestellen. De prijs voor een tuinpoort verschilt en is afhankelijk van jouw wensen. Wil je een eenvoudige poort, dan kost deze minder dan wanneer je een poort met allerlei sierlijke details wilt kopen. Bij Hekkenpoorten koop je een tuinpoort op maat altijd voor een voordelige prijs. Dit komt doordat wij het maken van poorten in eigen beheer hebben en geen fysieke winkel hebben. Dit zorgt ervoor dat wij de prijzen laag kunnen houden.

Stalen poorten op maat

Ben je op zoek naar een metalen poort op maat? Bij Hekkenpoorten vind je stalen poorten op maat. Wij maken iedere soort stalen poort en poortdeur met bijbehorend stalen poortframe op maat. Ook voor poortdeuren die op een hellend vlak geplaatst moeten worden of slootwaaiers kun je bij Hekkenpoorten terecht.

Standaard poorten en inrijpoorten op maat bestellen

Wil je een tuinpoort op maat bestellen en weten wat de prijs is? Op onze site wordt de prijs van jouw poort direct berekend aan de hand van jouw specificaties. Je kunt dus direct zien wat de totale prijs voor jouw poort is. Wil je meer weten over onze stalen poorten en inrijpoorten op maat? Je kunt ons vrijblijvend bellen of mailen voor meer informatie.