Moderne poorten

Een moderne dubbele poort is strak, stijlvol en praktisch. Ben je op zoek naar een moderne toegangspoort voor jouw tuin? Hekkenpoorten biedt maatwerk moderne dubbele poorten. Wij maken al onze dubbele poorten dus volledig op maat voor jouw tuin en kunnen deze in elke gewenste kleur produceren.

Toont alle 7 resultaten

Waarom een dubbele poort kopen voor jouw tuin?

Een dubbele poort van Hekkenpoorten is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit staal en wordt voorzien van een stevig slot van het merk Welka. Een moderne poort is in dubbele en enkele variant verkrijgbaar. Heb je voldoende ruimte, dan kun je prima kiezen voor een dubbele moderne poort. Heb je wat minder ruimte, dan is een enkele moderne poort wellicht geschikter voor jouw oprit. Houd er wel rekening mee dat een dubbele draaipoort ruimte nodig heeft om open en dicht te kunnen draaien. Deze ruimte dient dus vrij te worden gehouden in de tuin. Het is ook mogelijk om een dubbele poort als schuifpoortvariant te laten maken. In dat geval schuiven de twee delen langs elkaar bij het openen en sluiten, waardoor je de meters in jouw tuin maximaal kunt benutten. Een dubbele schuifpoort is dus ruimtebesparend ten opzichte van een dubbele draaipoort.

Moderne poorten voor jouw oprit

Wie graag een chique uitstraling aan zijn of haar oprit wil geven, kan dit uitstekend doen met een moderne dubbele poort van Hekkenpoorten. Wij bieden een ruim assortiment moderne dubbele poorten voor jouw oprit. Hier hebben we overigens ook hele mooie bijpassende hekwerken bij. Zo verander je jouw oprit in een keer een prachtige eyecatcher!

Extra privacy en veiligheid met dubbele moderne poorten

Of je nu in een rijtjeswoning woont of een riante vrijstaande villa, iedereen wil voldoende privacy in en rondom zijn of haar huis. Door een dubbele moderne poort te plaatsen, verhoog je de veiligheid van jouw voortuin doordat kinderen en huisdieren veilig op jouw terrein kunnen rondlopen en spelen. Je kunt zo ook de erfafscheiding van jouw tuin goed afbakenen en je houdt er ongewenste bezoekers en loslopende huisdieren mee van je erf. Zo creëer je de gewenste privacy en veiligheid op een stijlvolle manier in je tuin.

Maatwerk moderne dubbele poorten

Bij Hekkenpoorten vinden we dat een poort naadloos moet aansluiten op jouw tuin en hekwerk. Om deze reden maken we al onze poorten op maat. Dit doen we tot op de centimeter nauwkeurig en we kunnen jouw poort ook in elke gewenste RAL-kleur spuiten. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden!