Een schutting van houten planken

Wil je een hoogkwalitatieve schutting met hardhouten planken bestellen? Dat doe je bij Hekkenpoorten.nl. Bij ons koop je namelijk een schutting gemakkelijk online, geheel op maat.

Kies voor een schutting van douglas om een natuurlijk en toch strak effect in je tuin te creëren. Je kiest hierbij voor gesloten of open houten planken. Natuurlijk staan onze professionals voor je klaar als je hier vragen over hebt!

houten-schutting-close-up

WIJ MAKEN JE SCHUTTING MET HARDHOUTEN PLANKEN GEHEEL NAAR WENS

Doordat wij een slimme bestelhulp combineren met een groot assortiment, vind je altijd de douglas schutting waar je naar op zoek bent. De bestelhulp neemt je stap voor stap mee en maakt het bestelproces overzichtelijk en makkelijk. Zo gaat dat in zijn werk:

1.       Je kiest of je een hardhouten schutting wil of juist een schutting van ander materiaal.

2.       Je voert de breedte- en hoogtematen in, zodat deze precies in jouw tuin past. De maximale hoogte van een schutting is twee meter.

3.       Nu voer je het bevestigingstype voor de rechter- en linkerkant in. Dit kan met elkaar verschillen.

4.       Kies je favoriete RAL-kleur en plaats je bestelling.

 

Zoals je ziet, wordt jouw douglas schutting bij ons dus altijd precies naar jouw wensen gemaakt!

JE BESTELLING WORDT BINNEN ZES À TIEN WEKEN GELEVERD

Koop je schutting met hardhouten planken vandaag nog en profiteer van zeer snelle
levering. In onze moderne fabriek gaan we aan de slag met de vervaardiging van je schutting en zorgen er dan voor dat je je bestelling al binnen zes à tien weken binnenkrijgt.

Door middel van een handige handleiding, plaats je je schutting van hardhouten planken in een mum van tijd. Natuurlijk staat ons team altijd voor je klaar indien je hier vragen over hebt.

KIES VOOR VEILIGHEID EN PRIVACY

De aanschaf van een schutting is iets waar je nog jarenlang van profiteert, vooral wanneer je deze bij Hekkenpoorten.nl bestelt.

Wij garanderen je namelijk topkwaliteit en geven je daarom standaard vijf jaar garantie. Onze schuttingen bieden je niet alleen privacy, maar ook veiligheid. Wij leveren schuttingen door het hele land, van Friesland tot Brabant.

Aarzel dus niet langer en bestel je douglas schutting via onze webshop. Heb je vragen? Bel dan naar 085 – 013 86 86 of stuur een e-mail naar info@hekkenpoorten.nl. Ons team in Oosteind, nabij Oosterhout, staat voor je klaar.

Hekken & poorten bestelhulp

✅ Vind binnen 1 minuut jouw hek of poort!
✅ Beantwoord maximaal 5 vragen en wij tonen je de mogelijkheden.