Schutting plaatsen

Wil je een schutting plaatsen? Bij Hekkenpoorten.nl ontvang je altijd een duidelijke handleiding bij je bestelling. Zo is het heel gemakkelijk om stap voor stap je schutting te plaatsen, zelfs als je dit nooit eerder gedaan hebt! Via onze montagehulp vind je alle handleidingen terug.

Een schutting plaatsen: zo doe je dat

Bij ons kan je allerlei soorten tuinafscheidingen bestellen, van douglashout tot metaal. Je stelt deze online samen in een eenvoudig bestelproces. Ook geef je de precieze maten door. Wij zijn namelijk een van de weinige hekwerkwinkels in Nederland die alles op maat maakt.

Bij je bestelling ontvang je een duidelijke handleiding, maar deze kan je ook direct terugvinden via onze online montagehulp. Een sierhekwerk plaats je namelijk op een andere manier dan een modern strak hekwerk. Stap voor stap word je er doorheen geloodst en kan je probleemloos je schutting plaatsen.

hout-beton-schuttingen

Neem bij vragen contact met ons op

Heb je vragen over het plaatsen van je schutting? Wij staan iedere werkdag voor je klaar, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@hekkenpoorten.nl of te bellen naar 085 – 013 86 86. Ook zijn we te bereiken via onze online chat.

Hekken & poorten bestelhulp

✅ Vind binnen 1 minuut jouw hek of poort!
✅ Beantwoord maximaal 5 vragen en wij tonen je de mogelijkheden.