Tuinafscheidingen

Tuinafscheidingen zijn in vele soorten verkrijgbaar bij Hekkenpoorten.nl. Hiermee creëer je meer sfeer, maar ook meer privacy in je tuin. Een tuinafscheiding zorgt er ook voor dat indringers minder snel je terrein betreden. Oftewel, je profiteert van een heleboel voordelen wanneer je ervoor kiest om een tuin- of erfafscheiding bij ons professionele bedrijf te kopen.

Wij maken tuinafscheidingen op maat

Als een van de weinigen in de branche zorgen wij altijd voor 100% maatwerk. Wanneer je tuinafscheidingen bij ons aanschaft, gaan wij dus aan de slag om je bestelling tot op de centimeter nauwkeurig te realiseren. Zo weet je zeker dat je een perfect passend product ontvangt. Je koopt bij ons de volgende tuinafscheidingen:

Een compleet pakket

Veel mensen kiezen voor een schutting of hekwerk inclusief poort. Dit geeft je de mogelijkheid om direct je tuin te betreden van buitenaf. Al onze hekwerken en poorten zijn in dezelfde stijl te bestellen, zodat het perfect passend is bij elkaar en de rest van je woning en tuin. Bekijk bijvoorbeeld eens de volgende tuinafscheidingen in ons assortiment:

Hekwerk verticale planken gesloten

Stel je tuinafscheiding naar wens samen

Bekijk ons aanbod en kies de tuinafscheiding die het best past bij jouw stijl, tuin en woning. In een aantal stappen stel je vervolgens je poort en hek samen, precies zoals jij het wilt. Heb je hier vragen over? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 085 – 013 86 86 of ons een e-mail te sturen via info@hekkenpoorten.nl.

Hekken & poorten bestelhulp

✅ Vind binnen 1 minuut jouw hek of poort!
✅ Beantwoord maximaal 5 vragen en wij tonen je de mogelijkheden.