Hek als tuinafscheiding

Ben je op zoek naar een hek als tuinafscheiding? Bij Hekkenpoorten.nl helpen we je graag verder. Wij hebben diverse hekken in ons aanbod die we helemaal op maat maken. Dit doen we als een van de weinigen in de branche tot op de centimeter nauwkeurig. Je hoeft dus zelf niet meer aan de slag met zaagjes en verfspuitbussen om  je hek perfect passend te krijgen. Ideaal, toch?

Kies het hek als tuinafscheiding dat perfect past bij je wensen

Door een hek op maat te kopen, geniet je nog jarenlang van een tuinafscheiding die je privacy en veiligheid biedt. Onze schuttingen zijn in veel stijlen verkrijgbaar; er is dus altijd wel een hek dat past bij jouw wensen. Bekijk bijvoorbeeld de volgende tuinafscheidingen:

Bekijk zeker ons aanbod om inspiratie op te doen en jouw favoriete hek in een aantal simpele stappen te bestellen.

Wij leveren de beste kwaliteit

Bij het maken van jouw hek als tuinafscheiding, laten we geen detail ongezien. We leveren namelijk altijd de beste kwaliteit. Allereerst gaan we aan de slag met het (volbad) thermisch verzinken van je bestelling. Dit is gebaseerd op de reactie tussen vloeibaar zink met het basismateriaal, wat een permanente verbinding vormt. Je hek is hiermee beschermd van inwendige en uitwendige corrosie. Hierna brengen we een poedercoating aan. Deze laag is goed bestand tegen krassen, weersinvloeden en zonlicht. Je ontvangt dus een bijzonder slijtvast hek én krijgt ook nog eens 5 jaar garantie op je tuinafscheiding.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of opmerkingen? Bel dan naar 085 – 013 86 86 of stuur een e-mail naar info@hekkenpoorten.nl. Het team van Hekkenpoorten.nl is iedere werkdag aanwezig om je van advies te voorzien of je verder te helpen met je bestelling.

Hekwerk verticale planken gesloten

Hekken & poorten bestelhulp

✅ Vind binnen 1 minuut jouw hek of poort!
✅ Beantwoord maximaal 5 vragen en wij tonen je de mogelijkheden.