Houten schutting

Bestel je houten schutting bij Hekkenpoorten.nl en ontvang hoogwaardige kwaliteit. Wij maken onze schuttingen van de houtsoort douglas: dit hout is sterk en duurzaam. Bovendien heeft het een mooie kleur en is het beschermd tegen alle soorten weersomstandigheden. Dat maakt deze houtsoort zeer geschikt voor het maken van je houten schutting.

Je houten schutting in jouw gewenste stijl

Wij hebben een ruim aanbod aan schuttingen van douglas; van dit hout worden stevige planken gemaakt. Hierna maken we alles perfect op maat, zoals jij dat wenst. Wij doen dit als een van de weinige winkels in Nederland. Op deze manier hoef je niet zelf nog aan de slag met alles op maat maken. Onze professionals zorgen ervoor dat je 100% maatwerk ontvangt, wat je ook bestelt. Zo koop je bij ons bijvoorbeeld:

Een schutting met poort

Bij Hekkenpoorten.nl maken we het je zo gemakkelijk mogelijk. Daarom kan je in een aantal simpele stappen je houten schutting samenstellen. Wil je daarbij een poort in dezelfde stijl? Geen probleem. Via onze bestelhulp kom je uit bij het aanbod waar je naar op zoek bent door een aantal vragen te beantwoorden. Zo kan je zowel je poort van douglas als je schuttingen van dit hout probleemloos bestellen.

hout-beton-schuttingen

Vraag ons gerust om advies

Heb je vragen over het kopen van een houten schutting? Twijfel dan niet om ons te bellen via 085 – 013 86 86 of een e-mail te sturen naar info@hekkenpoorten.nl. Onze professionals staan iedere werkdag klaar om je te adviseren over onze hekwerken en poorten.

Hekken & poorten bestelhulp

✅ Vind binnen 1 minuut jouw hek of poort!
✅ Beantwoord maximaal 5 vragen en wij tonen je de mogelijkheden.