Dubbelstaafmathekwerk

Met een dubbelstaafmat hekwerk, oftewel ‘rastermat hekwerk’ heb je een ideaal hek voor een omheining of het afschermen van een vijver of sloot. Dubbelstaafmat hekwerken worden ook veel gebruikt voor bedrijfsterreinen, sportverenigingen, kinderdagverblijven, speeltuinen en dierenweiden, doordat ze zeer solide en veilig zijn. Hekkenpoorten biedt dubbelstaafmathekwerken op maat in iedere gewenste hoogte en breedte.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wat is dubbelstaafmathekwerk?

Een dubbelstaafmathekwerk is een hekwerk wat bestaat uit palen, panelen en bevestigingsbeugels. De panelen worden van stalen horizontale en verticale draden gemaakt. Deze stalen draden worden voorzien van een zinklaag en poedercoating, zodat de hekken goed beschermd zijn tegen verschillende weersinvloeden, roest en UV-straling. Een dubbelstaafmat hekwerk wordt aan twee stalen palen bevestigd. De horizontale draden zijn iets dikker dan de verticale draden. Deze horizontale draden ‘klemmen’ de verticale draden als het ware vast, vandaar ook de naam dubbelstaafmat.

Enkelstaafmat of dubbelstaafmat, wat is het verschil?

Bij enkelstaafmathekken worden de staafmatpanelen van enkele draden gemaakt. Deze staafmatten hebben vaak een knik aan de boven- en onderkant zitten. De staafmatten van dubbel staafmat hekwerk  Hekkenpoorten levert uitsluitend dubbelstaafmatten, omdat deze qua stevigheid beter presteren dan enkelstaafmatten. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van een solide en betrouwbaar hekwerk.

Waarom kiezen voor dubbelstaafmat hekken?

Dubbelstaafmathekken zijn populair onder zowel particuliere als zakelijke kopers. Dit komt doordat de hekken voor veel verschillende tuinen en terreinen geschikt zijn. Bovendien kun je bij Hekkenpoorten jouw staafmathekwerk volledig op maat bestellen, waardoor het perfect bij jouw woning of bedrijventerrein past.

 

Dubbelstaafhekwerk online bestellen: alle staafmathekwerk voor een voordelige prijs

Heb je een mooi dubbelstaafmat hekwerk gezien en wil je deze online bestellen? Dat is heel eenvoudig bij Hekkenpoorten! Geef simpelweg de juiste hoogte- en breedtematen door bij het product en welke afwerking je voor het hekwerk wilt hebben. Onze configurator berekent dan automatisch de prijs voor jouw dubbelstaafmat. Wij zijn daar overigens heel transparant in: bij ons staafmathekwerk staan de volledige prijzen vermeld. De prijs die je ziet in de configurator is dus ook de prijs die je betaalt voor het hekwerk.

Maatwerk dubbelstaaf hekken in iedere kleur verkrijgbaar

Doordat wij zelf alle producten op maat maken, kunnen we altijd een hoogwaardige kwaliteit van ons hekwerk met staafmat garanderen. Onze dubbele staafmatten zijn bovendien altijd maatwerk. Zo kunnen we jouw dubbelstaafmat hek uitvoeren in het zwart, maar ook in het blauw, groen of een andere kleur. Iedere RAL-kleur is mogelijk! staafmathekwerken zijn altijd voor aantrekkelijke prijzen verkrijgbaar.

Staafmathekwerken en bijbehorende looppoort voor dubbelstaafmat bij Hekkenpoorten

Een hek van dubbelstaafmatten staat niet alleen mooi, het biedt ook veel extra veiligheid voor jouw bedrijventerrein of tuin. Je kunt jouw hekwerk van staafmatten afmaken met een tuinpoort met dubbelstaafmat in dezelfde kleur. De staafmatten zijn gemakkelijk als een hek te plaatsen, doordat er maar weinig onderdelen nodig zijn om het te bouwen.
Wil je jouw staafmat hek toch liever door ons laten plaatsen? Ook dat is mogelijk! Stuur ons een e-mail met jouw verzoek of bel ons voor een afspraak, dan plaatsen wij jouw staafmathekwerk bij jou op locatie.