Hekwerk in je tuin

Wij maken het hekwerk voor jouw tuin perfect op maat – of dit nu voor je achtertuin of voortuin is. Bij Hekkenpoorten.nl hebben we een breed aanbod aan hekken. Deze maken we perfect op maat, precies zoals jij dat wilt. Welke behoefte jij dus ook hebt, wij maken het mogelijk.

Een hekwerk voor je tuin – 100% maatwerk

De hekwerken in ons assortiment zijn uiteenlopend. Welk hekwerk je ook in je voortuin of achtertuin wilt plaatsen, wij maken alles 100% op maat. Bovendien koop je er bij ons, indien gewenst, een bijpassende enkele of dubbele poort bij. In ons aanbod kom je onder andere de volgende hekwerken tegen:

Hekwerk dubbele spijlen ringen punt 9443 hoog punt 9443 laag met dennenappel op paal

De voordelen van een hekwerk van metaal

Onze sierhekken, dubbelstaafmatten en moderne hekwerken worden gemaakt van stevig metaal. Deze worden altijd afgewerkt met een beschermende coating in je gewenste kleur. Poedercoaten is een van de milieuvriendelijkste manieren om een beschermlaag aan te brengen en deze laag gaat lang mee. De poedercoating wordt uitgehard in de oven, waarbij de laag vloeibaar wordt door de warmte. Hierna vormt het zich tot een egale en duurzame coating. Het hekwerk in je tuin – of dit nu de voortuin of achtertuin is – blijft dus jarenlang mooi!

De voordelen van een hekwerk van douglashout

Hoewel een hekwerk van hout iets meer onderhoud nodig heeft dan metaal, brengt dit ontzettend veel sfeer met zich mee. Bij het maken van dit hekwerk voor je tuin gebruiken we douglashout. Deze houtsoort is sterk en uitstekend te gebruiken voor buitengebruik. Het is namelijk makkelijk bewerkbaar en duurzaam. Daarnaast kiezen veel mensen voor een hekwerk of schutting in de tuin dat warmte uitstraalt, wat douglashout zeker doet. Bij Hekkenpoorten.nl is het mogelijk om dit hekwerk te bestellen met verticale gesloten óf open planken.

Een compleet pakket

In welke tuin jij je nieuwe hekwerk ook wilt plaatsen – in de achter- of voortuin – we maken alles perfect op maat. Het is mogelijk om je hekwerk met een bijpassende tuinpoort te bestellen, die we natuurlijk ook op maat maken. Laat ons gerust weten wat je wensen zijn, of je bijvoorbeeld een 90 graden hoek wilt of een speciaal verzoek hebt. De professionals in onze werkplaats in Oosteind maken het graag voor je!

Maak gebruik van onze handige bestelhulp

Met onze bestelhulp beantwoord je maximaal 5 vragen, waarna je een aanbod te zien krijgt dat aansluit bij je wensen. Heb je een hekwerk uitgekozen dat perfect in je tuin gaat passen? Dan vul je al je wensen in; van de afmetingen tot aan de kleur.

Plaatsing en onderhoud

Bij elke levering van een hekwerk leggen we je haarfijn uit hoe je deze in je tuin plaatst – of dit nu je voortuin of achtertuin is. Je ontvangt namelijk een duidelijke handleiding waarin de plaatsing stap voor stap wordt uitgelegd. Een hekwerk plaatsen is op deze manier een eitje! Na plaatsing kan je gaan genieten van je nieuwe aankoop. Houd er hierna rekening mee dat je nieuwe hekwerk ongeveer 4 keer per jaar goed schoongemaakt dient te worden, zodat deze nóg langer meegaat.

Vraag ons gerust om advies

Elke werkdag staan we voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je van het beste advies te voorzien. Neem dus gerust contact met ons op via onze online chat, bel ons op via 085 – 013 86 86 of stuur een e-mail naar info@hekkenpoorten.nl. In alle gevallen reageren wij snel en helpen we je een perfect hekwerk uit te kiezen voor je achtertuin of voortuin.

Hekken & poorten bestelhulp

✅ Vind binnen 1 minuut jouw hek of poort!
✅ Beantwoord maximaal 5 vragen en wij tonen je de mogelijkheden.