Elektrische poort

Met een elektrische poort maak je je leven een stukje makkelijker. Je hoeft de auto namelijk niet meer uit om de poort op je oprit te openen.

Je regelt dit vanaf nu gewoon op afstand. Bij Hekkenpoorten.nl is het mogelijk om diverse poorten helemaal naar eigen wens samen te stellen. Vervolgens maken onze vakmensen hier – indien gewenst – een elektrische poort van, wat perfect is als afscheiding op de oprit. Je opent en sluit de elektrische poorten eenvoudig en snel, met maar één druk op de knop.

Een elektrische poort voor de oprit bij ons bestellen

Wij kunnen zowel onze schuifpoorten als draaipoorten elektrisch maken. Deze zijn uniek en maken we helemaal op maat, eventueel met een bijpassend hekwerk. Met onze elektrische poorten hoef je nooit meer uit je auto te stappen om deze te openen. Bovendien is het erg veilig; indringers kunnen de poort niet zomaar openen. Wij voorzien al onze elektrische poorten namelijk van degelijk hang- en sluitwerk.

Showroom-2-pratende-mensen

Een divers aanbod aan elektrische poorten

Ons hele assortiment aan poorten is te automatiseren, zodat je deze op afstand kan openen. Veel mensen kiezen echter voor een elektrische schuif- of dubbele poort om de oprit mee af te scheiden. Deze zijn namelijk breed genoeg om met de auto doorheen te rijden. De poorten zijn in alle gevallen perfect op maat te maken. Je kan kiezen uit diverse soorten elektrische poorten voor de oprit, zoals:

Vraag ons gerust om advies

Wil je meer weten over onze elektrische poorten die op de oprit te plaatsen zijn? Of wil je een offerte aanvragen voor je gewenste elektrische poort? Wij helpen je snel verder. Je bereikt ons door te bellen naar 085 – 013 86 86, een e-mail te sturen naar info@hekkenpoorten.nl of ons een bericht te sturen via onze chat.

Lasser-hekwerk

Hekken & poorten bestelhulp

✅ Vind binnen 1 minuut jouw hek of poort!
✅ Beantwoord maximaal 5 vragen en wij tonen je de mogelijkheden.